MIFIN GP ApS under frivillig likvidation

CVR-nr.: 42699101

Gammeltorv 18

1457 København K


Årsrapport

1. januar 2023 - 31. december 2023

Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den
28/02/2024
Marianne Settnes
Dirigent

Virksomhedsoplysninger

VirksomhedenMIFIN GP ApS under frivillig likvidation
Gammeltorv 18
1457 København K
CVR-nr.:42699101
Regnskabsår:01/01/2023 - 31/12/2023
LikvidatorJakob Vestergaard JensenLikvidator
RevisorEY Godkendt Revisionspartnerselskab
Dirch Passers Allé 36
2000 Frederiksberg
DK Danmark
CVR-nr.: 30700228
P-enhed:1013415044

Ledelsespåtegning

Likvidator har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsperioden 01. januar 2023 - 31. december 2023 for MIFIN GP ApS under frivillig likvidation.

Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Det er likvidators opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver og finansielle stilling samt af resultatet.

Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse.



København, den 12/02/2024

Likvidator
Jakob Vestergaard Jensen
Likvidator

Den uafhængige revisors revisionspåtegning

Til kapitalejeren i MIFIN GP ApS under frivillig likvidation

Konklusion

Vi har revideret årsregnskabet for MIFIN GP ApS under frivillig likvidation for regnskabsåret 1. januar 2023 - 31. december 2023, der omfatter resultatopgørelse, balance og noter, herunder anvendt regnskabspraksis. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr 31. december 2023 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. januar 2023 - 31. december 2023 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Grundlag for konklusion

Vi har udført vores revision i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i revisionspåtegningens afsnit ”Revisors ansvar for revisionen af årsregnskabet”. Vi er uafhængige af selskabet i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.

Ledelsens ansvar for regnskabet

Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser for nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl. Ved udarbejdelsen af årsregnskabet er ledelsen ansvarlig for at vurdere selskabets evne til at fortsætte driften; at oplyse om forhold vedrørende fortsat drift, hvor dette er relevant; samt at udarbejde årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift, medmindre ledelsen enten har til hensigt at likvidere selskabet, indstille driften eller ikke har andet realistisk alternativ end at gøre dette.

Revisors ansvar for revisionen af regnskabet

Vores mål er at opnå høj grad af sikkerhed for, om årsregnskabet som helhed er uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, og at afgive en revisionspåtegning med en konklusion. Høj grad af sikkerhed er et højt niveau af sikkerhed, men er ikke en garanti for, at en revision, der udføres i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark, altid vil afdække væsentlig fejlinformation, når sådan findes. Fejlinformationer kan opstå som følge af besvigelser eller fejl og kan betragtes som væsentlige, hvis det med rimelighed kan forventes, at de enkeltvis eller samlet har indflydelse på de økonomiske beslutninger, som regnskabsbrugerne træffer på grundlag af årsregnskabet.Som led i en revision, der udføres i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark, foretager vi faglige vurderinger og opretholder professionel skepsis under revisionen. Herudover:

Identificerer og vurderer vi risikoen for væsentlig fejlinformation i årsregnskabet, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, udformer og udfører revisionshandlinger som reaktion på disse risici samt opnår revisionsbevis, der er tilstrækkeligt og egnet til at danne grundlag for vores konklusion. Risikoen for ikke at opdage væsentlig fejlinformation forårsaget af besvigelser er højere end ved væsentlig fejlinformation forårsaget af fejl, idet besvigelser kan omfatte sammensværgelser, dokumentfalsk, bevidste udeladelser, vildledning eller tilsidesættelse af intern kontrol.

Opnår vi forståelse af den interne kontrol med relevans for revisionen for at kunne udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke for at kunne udtrykke en konklusion om effektiviteten af selskabets interne kontrol.

Tager vi stilling til, om den regnskabspraksis, som er anvendt af ledelsen, er passende, samt om de regnskabsmæssige skøn og tilknyttede oplysninger, som ledelsen har udarbejdet, er rimelige.

Konkluderer vi, om ledelsens udarbejdelse af årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift er passende, samt om der på grundlag af det opnåede revisionsbevis er væsentlig usikkerhed forbundet med begivenheder eller forhold, der kan skabe betydelig tvivl om selskabets evne til at fortsætte driften. Hvis vi konkluderer, at der er en væsentlig usikkerhed, skal vi i vores revisionspåtegning gøre opmærksom på oplysninger herom i årsregnskabet eller, hvis sådanne oplysninger ikke er tilstrækkelige, modificere vores konklusion. Vores konklusioner er baseret på det revisionsbevis, der er opnået frem til datoen for vores revisionspåtegning. Fremtidige begivenheder eller forhold kan dog medføre, at selskabet ikke længere kan fortsætte driften.

Tager vi stilling til den samlede præsentation, struktur og indhold af årsregnskabet, herunder noteoplysningerne, samt om årsregnskabet afspejler de underliggende transaktioner og begivenheder på en sådan måde, at der gives et retvisende billede heraf.

Vi kommunikerer med den øverste ledelse om blandt andet det planlagte omfang og den tidsmæssige placering af revisionen samt betydelige revisionsmæssige observationer, herunder eventuelle betydelige mangler i intern kontrol, som vi identificerer under revisionen.

Udtalelse om ledelsesberetningen

Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen. Vores konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen. I tilknytning til vores revision af årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabet eller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation. Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen.


København, den 12/02/2024



EY Godkendt Revisionspartnerselskab
CVR-nr.: 30700228
Rasmus Berntsen, mne35461
statsautoriseret revisor

Ledelsesberetning

Selskabets væsentligste aktiviteter
Selskabets aktivitet består i at være komplementarselskab for Maj Invest Fintech Inclusion Fund I K/S og med det formål at være ledelses- og tegningsberettiget for Maj Invest Fintech Inclusion Fund I K/S. Den 30. oktober 2023 er Maj Invest Fintech Inclusion Fund I K/S likvideret, og ved ekstraordinær generalforsamlingsbeslutning den 7. november 2023 besluttede ledelsen, at lade MIFIN GP ApS træde i likvidation.

 

Der har i selskabets regnskabsår ikke været nogen væsentlig aktivitet. 

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold
Årets resultat for regnskabsåret 2023 udgør et underskud på 1 t.USD, årets resultat er som forventet.

 

Begivenheder efter regnskabets afslutning

Der er ikke indtrådt begivenheder efter regnskabsperiodens udløb og frem til årsrapportens underskrivelse, der vil kunne forrykke vurderingen af årsrapporten væsentligt.


Anvendt regnskabspraksis

Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for Regnskabsklasse B.

Den anvendte regnskabspraksis er uændret i forhold til sidste år.

 

Årsrapporten er aflagt i USD.

Generelt om indregning og måling

Indtægter indregnes i resultatopgørelsen i takt med at de indtjenes. Endvidere indregnes i resultatopgørelsen alle omkostninger, der er afholt for at opnå årets indtjening.

 

Aktiver indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde selskabet, og aktivets værdi kan måles pålideligt.

 

Forpligtelser indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå selskabet, og forpligtelsens værdi kan måles pålideligt.

 

Ved første indregning måles aktiver og forpligtelser til kostpris. Efterfølgende måles aktiver og forpligtelser som beskrevet for hver enkelt regnskabspost nedenfor.

 

Ved indregning og måling tages der hensyn til forudsigelige tab og risici, der fremkommer, inden årsrapporten aflægges, og som be- eller afkræfter forhold, der eksisterer på balancedagen.

 

Valutaomregning
Transaktioner i fremmed valuta omregnes ved første indregning til transaktionsdagens kurs. Valutakursdifferencer, der opstår mellem transaktionsdagens kurs og kursen på betalingsdagen, indregnes i resultatopgørelsen som en finansiel post.


Tilgodehavender, gæld og andre monetære poster i fremmed valuta omregnes til balancedagens valutakurs. Forskellen mellem balancedagens kurs og kursen på tidspunktet for tilgodehavendets eller gældsforpligtelsens opståen eller indregning i seneste årsregnskab indregnes i resultatopgørelsen under finansielle indtægter og omkostninger.

Resultatopgørelse

Eksterne omkostninger

Eksterne omkostninger omfatter omkostninger til administration mv. Omkostningerne periodiseres i takt med at de afholdes og indregnes i resultatopgørelsen med de beløb, der vedrører regnskabsperioden.

Finansielle poster

Andre finansielle indtægter omfatter renter og valutakursreguleringer.

Skat af årets resultat

Selskabet er omfattet af sambeskatningen med Maj Invest Holding A/S. Maj Invest Holding A/S fungerer som administrationsselskab for sambeskatningen og afregner som følge heraf alle betalinger af selskabsskat med skattemyndighederne.

 

Skatteeffekten af sambeskatningen med moderselskabet fordeles mellem de sambeskattede selskaber i forhold til de skattepligtige indkomster. De sambeskattede selskaber indgår i acontoskatteordningen.

 

Årets skat der består af sambeskatningsbidrag og ændring i udskudt skat indregnes i resultatopgørelsen med den del, der kan henføres til årets resultat, og direkte på egenkapitalen med den del, der kan henføres til egenkapitaltransaktioner.

 

Ændringer i udskudt skat som følge af ændringer i skattesatser indregnes i resultatopgørelsen med virkning fra det tidspunkt, hvor ændringen er vedtaget.

Balance

Aktiver

Tilgodehavender

Tilgodehavender måles i balancen til amortiseret kostpris eller en lavere nettorealisationsværdi, hvilket svarer til pålydende værdi med fradrag af nedskrivning til imødegåelse af tab.

Likvide beholdninger

Likvide beholdninger omfatter indeståender i pengeinstitutter.

Passiver

Egenkapital

Udbytte

Udbytte, som ledelsen foreslår uddelt for regnskabsåret, vises som en særskilt post under egenkapitalen.

Selskabsskat og udskudte skatteaktiver og -forpligtelser

Skyldige og tilgodehavende sambeskatningsbidrag indregnes som særskilte poster i balancen under tilgodehavender eller kortfristede gældsforpligtelser.

 

Udskudt skat måles efter den balanceorienterede gældsmetode af alle midlertidige forskelle mellem regnskabsmæssig og skattemæssig værdi af aktiver og forpligtelser.

 

Udskudt skat måles på grundlag af de skatteregler og skattesatser, der med balancedagens lovgivning vil være gældende, når den udskudte skat forventes udløst som aktuel skat. Ændring i udskudt skat som følge af ændringer i skattesatser indregnes i resultatopgørelsen.

 

Udskudte skatteaktiver, herunder skatteværdien af fremførselsberettigede skattemæssige underskud, indregnes med den værdi, hvortil de forventes at blive anvendt, enten ved udligning i skat af fremtidig indtjening eller ved modregning i udskudte skatteforpligtelser inden for samme juridiske skatteenhed og jurisdiktion. 

Gældsforpligtelser

Øvrige gældsforpligtelser måles til amortiseret kostpris, der i al væsentlighed svarer til nominel værdi.

Resultatopgørelse 1. jan. 2023 - 31. dec. 2023

Note 2023 2021/22
USD USD
Nettoomsætning 1 0 0
Eksterne omkostninger -3.476 -2.181
Bruttoresultat -3.476 -2.181
Resultat af ordinær primær drift -3.476 -2.181
Andre finansielle indtægter 1.946 0
Øvrige finansielle omkostninger 0 -763
Ordinært resultat før skat -1.530 -2.944
Skat af årets resultat 331 647
Årets resultat -1.199 -2.297
Forslag til resultatdisponering
Overført resultat -1.199 -2.297
I alt -1.199 -2.297

Balance 31. december 2023

Aktiver

Note 2023 2021/22
USD USD
Tilgodehavende skat 330 647
Andre tilgodehavender 83 362
Tilgodehavender i alt 413 1.009
Likvide beholdninger 5.081 5.041
Omsætningsaktiver i alt 5.494 6.050
Aktiver i alt 5.494 6.050

Balance 31. december 2023

Passiver

Note 2023 2021/22
USD USD
Registreret kapital mv. 6.337 6.337
Overført resultat -3.497 -2.297
Egenkapital i alt 2.840 4.040
Leverandører af varer og tjenesteydelser 2.654 2.010
Kortfristede gældsforpligtelser i alt 2.654 2.010
Gældsforpligtelser i alt 2.654 2.010
Passiver i alt 5.494 6.050

Noter

1. Nettoomsætning

Nettoomsætning er 0 USD og er alene medtaget til brug for oplysning til Erhvervsstyrelsen, jf. årsregnskabslovens § 138, stk. 6.

2. Oplysning om eventualforpligtelser

Selskabet er sambeskattet med øvrige danske selskaber i Maj Invest Holding A/S koncernen. Som helejet dattervirksomhed hæfter selskabet ubegrænset og solidarisk med de øvrige selskaber i sambeskatningen for danske selskabsskatter og kildeskatter på udbytte, renter og royalties inden for sambeskatningskredsen. Eventuelle senere korrektioner af den skattepligtige sambeskatningsindkomst eller af tilbageholdte kildeskatter vil endvidere kunne medføre en ændring i selskabets hæftelse.

3. Oplysning om ejerskab

Ejerforhold

MIFIN GP ApS under frivillig likvidation ejes 100% af Maj Invest Equity A/S.

Koncernforhold

Selskabet indgår i koncernregnskabet for det ultimative moderselskab Maj Invest Holding A/S, Gammeltorv 18, København, CVR-nr. 28 29 54 80.

4. Information om gennemsnitligt antal ansatte

2023
Gennemsnitligt antal ansatte 0

Selskabet har ingen ansatte udover direktionen.

 

Der er ikke udbetalt lønninger eller honorar til direktionen eller likvidator i 2023. 

false false false true Erhvervsstyrelsen Regnskab Basis 31/12/2022 17/09/2021 Revisionspåtegning false false false false Marcus Vammen Kistrup Gammeltorv 18 1457 København K 426991012023-01-012023-12-31 426991012023-01-012023-12-311 426991012023-01-012023-12-310 426991012023-01-012023-12-312 426991012021-09-172022-12-31 426991012023-12-31 426991012022-12-31 iso4217:USD