AJ Sikring og Teknik ApS

CVR-nr.: 40302832

Tingvej 33

4000 Roskilde


Årsrapport

1. juli 2022 - 30. juni 2023

Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den
29/12/2023
Anders Gøbel Jensen
Dirigent

Virksomhedsoplysninger

VirksomhedenAJ Sikring og Teknik ApS
Tingvej 33
4000 Roskilde
e-mailadresse:info@ajsikring.dk
CVR-nr.:40302832
Regnskabsår:01/07/2022 - 30/06/2023
RevisorEcovis Danmark statsautoriseret revisionsinteressentskab
Vendersgade 28, st
1363 København K
DK Danmark
CVR-nr.: 28939523
P-enhed:1017522686

Ledelsespåtegning

Direktionen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 1. juli 2022 - 30. juni 2023 for AJ Sikring og Teknik ApS.

Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30. juni 2023 og resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. juli 2022 - 30. juni 2023.

 

Ledelsesberetningen indeholder efter vores opfattelse en retvisende redegørelse for de forhold, beretningen omhandler.

Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse.



Ledelsen anser betingelserne for at udelade revision for opfyldt.

Roskilde, den 29/12/2023

Direktion
Anders Gøbel Jensen



Den uafhængige revisors erklæring om udvidet gennemgang

Til kapitalejerne i AJ Sikring og Teknik ApS

Konklusion

Vi har udført udvidet gennemgang af årsregnskabet for AJ Sikring og Teknik ApS for regnskabsåret 1. juli 2022 - 30. juni 2023, der omfatter anvendt regnskabspraksis, resultatopgørelse, balance og noter. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven.

Baseret på det udførte arbejde er det vor opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30. juni 2023 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. juli 2022 - 30. juni 2023 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Grundlag for konklusion

Vi har udført vor udvidede gennemgang i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens erklæringsstandard for små virksomheder og FSR – danske revisorers standard om udvidet gennemgang af årsregnskaber, der udarbejdes efter årsregnskabsloven. Vort ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i afsnittet ”Revisors ansvar for den udvidede gennemgang af årsregnskabet”. Vi er uafhængige af selskabet i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vore øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vor opfattelse, at det opnåede bevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vor konklusion.

Ledelsens ansvar for regnskabet

Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser for nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl.

Ved udarbejdelsen af årsregnskabet er ledelsen ansvarlig for at vurdere selskabets evne til at fortsætte driften, at oplyse om forhold vedrørende fortsat drift, hvor dette er relevant, samt at udarbejde årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift, medmindre ledelsen enten har til hensigt at likvidere selskabet, indstille driften eller ikke har andet realistisk alternativ end at gøre dette.

Revisors ansvar

Vort ansvar er at udtrykke en konklusion om årsregnskabet. Dette kræver, at vi planlægger og udfører handlinger med henblik på at opnå begrænset sikkerhed for vor konklusion om årsregnskabet og derudover udfører specifikt krævede supplerende handlinger med henblik på at opnå yderligere sikkerhed for vor konklusion.

En udvidet gennemgang omfatter handlinger, der primært består af forespørgsler til ledelsen og, hvor det er hensigtsmæssigt, andre i virksomheden, analytiske handlinger og de specifikt krævede supplerende handlinger samt vurdering af det opnåede bevis.

Omfanget af handlinger, der udføres ved en udvidet gennemgang, er mindre end ved en revision, og vi udtrykker derfor ingen revisionskonklusion om årsregnskabet.

Udtalelse om ledelsesberetningen

Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen.

Vor konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen.

I tilknytning til vor udvidede gennemgang af årsregnskabet er det vort ansvar at læse ledelsesberetningen og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabet eller vor viden opnået ved den udvidede gennemgang eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation.

Vort ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven.

Baseret på det udførte arbejde er det vor opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmese med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen.



København, den 29/12/2023



Ecovis Danmark statsautoriseret revisionsinteressentskab
CVR-nr.: 28939523
Bo Langtoft Larsen, mne27872
Statsautoriseret revisor

Ledelsesberetning

Selskabets væsentligste aktiviteter
Selskabets aktiviteter er eltekniske installationer af alle typer i bygninger og anlæg.


Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold
Årets resultat anses for tilfredsstillende.

Begivenheder efter regnskabsårets afslutning
Der er efter regnskabsårets afslutning ikke indtruffet begivenheder, som væsentligt vil kunne påvirke selskabets finansielle stilling.


Anvendt regnskabspraksis

Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for Regnskabsklasse B.

 

Den anvendte regnskabspraksis er uændret i forhold til sidste år.

 

Årsrapporten for 2022/23 er aflagt i danske kroner.

 

Generelt om indregning og måling

I resultatopgørelsen indregnes indtægter i takt med, at de indtjenes, herunder indregnes værdireguleringer af finansielle aktiver og forpligtelser. I resultatopgørelsen indregnes ligeledes alle omkostninger, herunder afskrivninger og nedskrivninger.

 

I balancen indregnes aktiver, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde selskabet, og aktivets værdi kan måles pålideligt. Forpligtelser indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå selskabet, og forpligtelsens værdi kan måles pålideligt. Ved første indregning måles aktiver og forpligtelser til kostpris. Efterfølgende måles aktiver og forpligtelser som beskrevet nedenfor for hver enkelt regnskabspost.

 

Ved indregning og måling tages hensyn til forudsigelige tab og risici, der fremkommer inden årsrapporten aflægges, og som be- eller afkræfter forhold, der eksisterede på balancedagen.

 

Resultatopgørelsen

 

Bruttofortjeneste

I resultatopgørelsen er nettoomsætning, materialeforbrug og fremmed arbejde samt andre eksterne omkostninger med henvisning til årsregnskabslovens § 32 sammendraget til én regnskabspost benævnt bruttofortjeneste.

 

Nettoomsætning

Indtægter fra salg af handelsvarer og færdigvarer indregnes i nettoomsætningen, når overgang af de væsentligste fordele og risici til køber har fundet sted, indtægten kan opgøres pålideligt og betaling forventes modtaget. Indtægter fra entreprisekontrakter, hvor køber har haft væsentlig indflydelse på udformningen af aktivet indregnes som nettoomsætning i takt med at produktionen udføres, hvorved nettoomsætningen svarer til salgsværdien af årets udførte entreprisearbejder (produktionsmetoden). Metoden anvendes når de samlede indtægter og omkostninger på kontrakten og færdiggørelsesgraden kan måles pålideligt. Når indtægter fra en entreprisekontrakt ikke kan skønnes pålideligt, indregnes kun omsætning svarende til de medgåede omkostninger, i det omfang, det er sandsynligt, at de vil blive betalt af modparten.


Materialeforbrug og fremmed arbejde

Materialeforbrug og fremmed arbejde omfatter de omkostninger til materialer og fremmed arbejde, der er medgået til at opnå årets omsætning.

 

Andre eksterne omkostninger

Andre eksterne omkostninger omfatter omkostninger vedrørende virksomhedens primære aktivitet, der er afholdt i årets løb, herunder omkostninger til transport, salg og markedsføring, administration, lokaler m.v.

 

Personaleomkostninger

Personaleomkostninger omfatter løn og gager, inklusive feriepenge og pensioner, samt andre omkostninger til social sikring m.v. til virksomhedens medarbejdere. I personaleomkostninger er fratrukket modtagne godtgørelser fra offentlige myndigheder.

 

Af- og nedskrivninger af materielle anlægsaktiver

Af- og nedskrivninger af materielle anlægsaktiver indeholder årets af- og nedskrivninger af materielle anlægsaktiver.

 

Finansielle indtægter og omkostninger

Finansielle indtægter og omkostninger indregnes i resultatopgørelsen med de beløb, der vedrører regnskabsåret. Finansielle poster omfatter renteindtægter og -omkostninger m.v.

 

Skat af årets resultat

Skat af årets resultat omfatter aktuel skat af årets forventede skattepligtige indkomst og årets regulering af udskudt skat med fradrag af den del af årets skat, der vedrører egenkapitalbevægelser. Aktuel og udskudt skat vedrørende egenkapitalbevægelser indregnes direkte i egenkapitalen.

 

Selskabet er omfattet af de danske regler om tvungen sambeskatning med tilknyttede virksomheder. Selskabsskatten fordeles mellem selskaberne i forhold til disses skattepligtige indkomst. Virksomheder med skattemæssige underskud modtager sambeskatningsbidrag fra virksomheder, som har kunnet anvende det aktuelle underskud (fuld fordeling).

 

Balancen

 

Materielle anlægsaktiver

 

Andre anlæg driftsmateriel og inventar

Andre anlæg driftsmateriel og inventar måles til kostpris med fradrag af akkumulerede af- og nedskrivninger.

 

Afskrivningsgrundlaget er kostpris med fradrag af forventet restværdi efter afsluttet brugstid.

 

Kostpris omfatter anskaffelsesprisen og omkostninger direkte tilknyttet anskaffelsen indtil det tidspunkt, hvor aktivet er klar til brug. For egne fremstillede aktiver omfatter kostprisen direkte og indirekte omkostninger til materialer, komponenter, underleverandører og løn.

 

Der foretages lineære afskrivninger baseret på følgende vurdering af aktivernes forventede brugstider og restværdier:

 

Andre anlæg, driftsmateriel og inventar:    brugstid 5 år     restværdi 0%

 

Finansielle anlægsaktiver

 

Deposita

Deposita måles til amortiseret kostpris og udgøres af huslejedeposita.

 

Omsætningsaktiver

 

Varebeholdninger

Varebeholdninger måles til kostpris på grundlag af FIFO-princippet eller til nettorealisationsværdi, hvis denne er lavere. Råvarer og hjælpematerialer måles til kostpris, hvilket omfatter anskaffelsespris med tillæg af hjemtagelsesomkostninger. Nettorealisationsværdi for varebeholdninger opgøres som salgssum med fradrag af færdiggørelsesomkostininger, der afholdes for at effektuere salget, og fastsættes under hensyntagen til omsættelighed, ukurans og udvikling i forventet salgspris.

 

Igangværende arbejder for fremmed regning

Igangværende arbejder for fremmed regning måles til salgsværdien af det udførte arbejde. Salgsværdien opgøres på grundlag af færdiggørelsesgraden på balancedagen og de samlede forventede indtægter på det enkelte igangværende arbejde. Færdiggørelsesgraden opgøres på grundlag af de medgåede omkostninger i forhold til de forventede samlede omkostninger. Fradrag for tab opgøres som det samlede forventede tab på entreprisen uanset den faktisk udførte andel. Omkostninger i forbindelse med salgsarbejde og opnåelse af kontrakter indregnes i resultatopgørelsen i takt med, at de afholdes. Værdien af de enkelte igangværende leverancer med fradrag af acontofaktureringer klassificeres som tilgodehavender, såfremt beløbene er positive, og som gæld, såfremt beløbene er negative. Forudbetalinger der vedrører det igangværende arbejde, indregnes som forudbetalinger fra kunder under gæld.

 

Tilgodehavender

Tilgodehavender måles til amortiseret kostpris, hvilket sædvanligvis svarer til pålydende værdi med fradrag af nedskrivninger til imødegåelse af tab. Nedskrivninger til imødegåelse af tab opgøres på grundlag af en individuel vurdering af de enkelte tilgodehavender, når der på individuelt niveau foreligger en objektiv indikation på, at et tilgodehavende er værdiforringet.

 

Periodeafgrænsningsposter

Periodeafgrænsningsposter indregnet under aktiver omfatter afholdte omkostninger vedrørende efterfølgende regnskabsår.

 

Likvide beholdninger

Likvide beholdninger omfatter indestående på bankkonti samt kontante beholdninger.

 

Egenkapital

 

Foreslået udbytte

Foreslået udbytte indregnes som en forpligtelse på tidspunktet for vedtagelse på den ordinære generalforsamling (deklareringstidspunktet). Udbytte, som forventes udbetalt for året, vises som en særskilt post under egenkapitalen.

 

Selskabsskat

Skyldig og tilgodehavende aktuel skat indregnes i balancen som beregnet skat af årets skattepligtige indkomst, reguleret for betalte acontoskatter. Skyldige og tilgodehavende sambeskatningsbidrag indregnes i balancen som selskabsskat under tilgodehavender eller gældsforpligtelser.

 

Udskudt skat

Udskudt skat indregnes af alle midlertidige forskelle mellem regnskabsmæssige og skattemæssige værdier af aktiver og forpligtelser, hvor den skattemæssige værdi af aktiverne opgøres med udgangspunkt i den planlagte anvendelse af det enkelte aktiv. Udskudte skatteaktiver, herunder skatteværdien af fremførselsberettigede, skattemæssige underskud, indregnes i balancen med den værdi, aktivet forventes at kunne realiseres til, enten ved modregning i udskudte skatteforpligtelser eller som nettoskatteaktiver.

 

Gældsforpligtelser

Kortfristede gældsforpligtelser måles til amortiseret kostpris, hvilket normalt svarer til gældens pålydende værdi.

Resultatopgørelse 1. jul. 2022 - 30. jun. 2023

Note 2022/23 2021/22
kr. kr.
Bruttofortjeneste/Bruttotab 12.582.234 9.997.780
     Lønninger -8.660.437 -8.221.867
     Pensioner -1.099.058 -1.014.480
     Andre omkostninger til social sikring -158.854 -128.851
     Andre personaleomkostninger -305.617 -192.329
Af- og nedskrivninger af materielle og immaterielle anlægsaktiver -73.216 -6.000
Resultat af ordinær primær drift 2.285.052 434.253
     Finansielle omkostninger, der hidrører fra tilknyttede virksomheder 0 -1.773
     Andre finansielle omkostninger -1.717 -10.453
Ordinært resultat før skat 2.283.335 422.027
Skat af årets resultat -514.279 -106.668
Årets resultat 1.769.056 315.359
Forslag til resultatdisponering
Foreslået udbytte indregnet under egenkapitalen 1.200.000 0
Overført resultat 569.056 315.359
I alt 1.769.056 315.359

Balance 30. juni 2023

Aktiver

Note 2022/23 2021/22
kr. kr.
Andre anlæg, driftsmateriel og inventar 192.064 82.760
Materielle anlægsaktiver i alt 192.064 82.760
Deposita 30.000 30.000
Finansielle anlægsaktiver i alt 30.000 30.000
Anlægsaktiver i alt 222.064 112.760
Råvarer og hjælpematerialer 300.000 150.000
Varebeholdninger i alt 300.000 150.000
Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 4.508.055 2.765.594
Igangværende arbejder for fremmed regning 0 283.371
Tilgodehavender i alt 4.508.055 3.048.965
Likvide beholdninger 2.169.439 594.771
Omsætningsaktiver i alt 6.977.494 3.793.736
Aktiver i alt 7.199.558 3.906.496

Balance 30. juni 2023

Passiver

Note 2022/23 2021/22
kr. kr.
Registreret kapital mv. 50.000 50.000
Overført resultat 1.454.185 885.129
Forslag til udbytte 1.200.000 0
Egenkapital i alt 2.704.185 935.129
Hensættelse til udskudt skat 384.307 252.270
Hensatte forpligtelser i alt 384.307 252.270
Modtagne forudbetalinger vedrørende igangværende arbejder for fremmed regning 101.419 0
Leverandører af varer og tjenesteydelser 1.076.570 970.350
Skyldig selskabsskat 382.242 21.825
Anden gæld, herunder skyldige skatter og skyldige bidrag til social sikring 2.550.835 1.726.922
Kortfristede gældsforpligtelser i alt 4.111.066 2.719.097
Gældsforpligtelser i alt 4.111.066 2.719.097
Passiver i alt 7.199.558 3.906.496

Noter

1. Oplysning om eventualforpligtelser

 

Pantsætninger og sikkerhedsstillelser over for moderselskabet og tilknyttede og associerede virksomheder og kapitalinteresser

Virksomheden indgår i sambeskatning med de danske tilknyttede virksomheder. Selskaberne hæfter ubegrænset og solidarisk for danske selskabsskatter samt kildeskatter på udbytte, renter og royalties inden for sambeskatningskredsen. Skyldige selskabsskatter og kildeskatter inden for sambeskatningskredsen udgør t.kr. 519 pr. 30. juni 2023. Eventuelle senere korrektioner af selskabsskatter og kildeskatter vil kunne medføre, at selskabernes hæftelse udgør et større beløb. Koncernen som helhed hæfter ikke over for andre.

 

Leje- og leasingforpligtelser

Leasingforpligtelser, samlede fremtidige leasingydelser med forfald mellem 1-5 år, tkr. 308.

2. Information om gennemsnitligt antal ansatte

2022/23
Gennemsnitligt antal ansatte 15
false false false true Erhvervsstyrelsen Regnskab Basis 30/06/2022 01/07/2021 Erklæring om udvidet gennemgang false false false false Jesper Daugaard Nielsen Tjørnevej 6A, kl. tv. 8240 Risskov 403028322022-07-012023-06-30 403028322022-07-012023-06-301 403028322022-07-012023-06-300 403028322022-07-012023-06-302 403028322021-07-012022-06-30 403028322023-06-30 403028322022-06-30 iso4217:DKK