Trelleborg Fonden

CVR-nr.: 30488652

Schweizerpladsen 1A

4200 Slagelse


Årsrapport

1. januar 2022 - 31. december 2022

Årsrapporten er godkendt den
11/05/2023
Peter Ketelsen
Dirigent

Virksomhedsoplysninger

VirksomhedenTrelleborg Fonden
Schweizerpladsen 1A
4200 Slagelse
CVR-nr.:30488652
Regnskabsår:01/01/2022 - 31/12/2022
BankforbindelseSydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa
DK Danmark
RevisorEY Godkendt Revisionspartnerselskab
Skibbroen 16
6200 Aabenraa
DK Danmark
CVR-nr.: 30700228
P-enhed:1014141150

Ledelsespåtegning

Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 01. januar 2022 - 31. december 2022 for Trelleborg Fonden.

Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af fondens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2022 samt af resultatet af fondens aktiviteter for regnskabsåret 1. januar - 31. december 2022.

Det er endvidere vores opfattelse, at ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse for de forhold, beretningen omhandler.

 

 



Næstved, den 11/05/2023

Bestyrelse
Peter Kim Ketelsen
Formand
Niels Tørslev
Næstformand
Johan Nicolaj Flach de Neergaard

Den uafhængige revisors revisionspåtegning

Til bestyrelsen i Trelleborg Fonden

Konklusion

Vi har revideret årsregnskabet for Trelleborg Fonden for regnskabsåret 1. januar 2022 - 31. december 2022, der omfatter resultatopgørelse, balance og noter, herunder anvendt regnskabspraksis. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven.

Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr 31. december 2022 samt af resultatet af fondens aktiviteter for regnskabsåret 1. januar 2022 - 31. december 2022 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Grundlag for konklusion

Vi har udført vores revision i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i revisionspåtegningens afsnit ”Revisors ansvar for revisionen af årsregnskabet”. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.

Uafhængighed
Vi er uafhængige af selskabet i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.

Ledelsens ansvar for regnskabet

Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser for nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl.

Ved udarbejdelsen af årsregnskabet er ledelsen ansvarlig for at vurdere selskabets evne til at fortsætte driften; at oplyse om forhold vedrørende fortsat drift, hvor dette er relevant; samt at udarbejde årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift, medmindre ledelsen enten har til hensigt at likvidere selskabet, indstille driften eller ikke har andet realistisk alternativ end at gøre dette.

Revisors ansvar for revisionen af regnskabet

Vores mål er at opnå høj grad af sikkerhed for, om årsregnskabet som helhed er uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, og at afgive en revisionspåtegning med en konklusion. Høj grad af sikkerhed er et højt niveau af sikkerhed, men er ikke en garanti for, at en revision, der udføres i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark, altid vil afdække væsentlig fejlinformation, når sådan findes. Fejlinformationer kan opstå som følge af besvigelser eller fejl og kan betragtes som væsentlige, hvis det med rimelighed kan forventes, at de enkeltvis eller samlet har indflydelse på de økonomiske beslutninger, som regnskabsbrugerne træffer på grundlag af årsregnskabet.

Som led i en revision, der udføres i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark, foretager vi faglige vurderinger og opretholder professionel skepsis under revisionen. Herudover:

Identificerer og vurderer vi risikoen for væsentlig fejlinformation i årsregnskabet, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, udformer og udfører revisionshandlinger som reaktion på disse risici samt opnår revisionsbevis, der er tilstrækkeligt og egnet til at danne grundlag for vores konklusion. Risikoen for ikke at opdage væsentlig fejlinformation forårsaget af besvigelser er højere end ved væsentlig fejlinformation forårsaget af fejl, idet besvigelser kan omfatte sammensværgelser, dokumentfalsk, bevidste udeladelser, vildledning eller tilsidesættelse af intern kontrol.

Opnår vi forståelse af den interne kontrol med relevans for revisionen for at kunne udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke for at kunne udtrykke en konklusion om effektiviteten af selskabets interne kontrol.

Tager vi stilling til, om den regnskabspraksis, som er anvendt af ledelsen, er passende, samt om de regnskabsmæssige skøn og tilknyttede oplysninger, som ledelsen har udarbejdet, er rimelige.

Konkluderer vi, om ledelsens udarbejdelse af årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift er passende, samt om der på grundlag af det opnåede revisionsbevis er væsentlig usikkerhed forbundet med begivenheder eller forhold, der kan skabe betydelig tvivl om selskabets evne til at fortsætte driften. Hvis vi konkluderer, at der er en væsentlig usikkerhed, skal vi i vores revisionspåtegning gøre opmærksom på oplysninger herom i årsregnskabet eller, hvis sådanne oplysninger ikke er tilstrækkelige, modificere vores konklusion. Vores konklusioner er baseret på det revisionsbevis, der er opnået frem til datoen for vores revisionspåtegning. Fremtidige begivenheder eller forhold kan dog medføre, at selskabet ikke længere kan fortsætte driften.

Tager vi stilling til den samlede præsentation, struktur og indhold af årsregnskabet, herunder noteoplysningerne, samt om årsregnskabet afspejler de underliggende transaktioner og begivenheder på en sådan måde, at der gives et retvisende billede heraf.

Vi kommunikerer med den øverste ledelse om blandt andet det planlagte omfang og den tidsmæssige placering af revisionen samt betydelige revisionsmæssige observationer, herunder eventuelle betydelige mangler i intern kontrol, som vi identificerer under revisionen.

Udtalelse om ledelsesberetningen

Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen.

Vores konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen.

I tilknytning til vores revision af årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabet eller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation.

Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven.

Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen.



Aabenraa, den 11/05/2023



EY Godkendt Revisionspartnerselskab
CVR-nr.: 30700228
Jon Midtgaard, mne28657
Statsaut. revisor

Ledelsesberetning

Fondsoplysninger      
Trelleborg Fonden      
Schweizerpladsen 1A      
4200  Slagelse      
      
Telefon: 74 37 37 37     
Telefax: 74 37 35 35      
      
CVR-nr.: 30 48 86 52     
Stiftet: 28. marts 2007     
Hjemsted: Slagelse     
Regnskabsår: 1. januar - 31. december     
      
Bestyrelse      
Peter Ketelsen (formand)      
Niels Tørslev (næstformand)      
Johan Nicolaj Flach de Neergaard      
      
Revision      
EY      
Godkendt Revisionspartnerselskab      
CVR-nr. 30 70 02 28       
Skibbroen 16      
6200  Aabenraa      
      
Bestyrelsesmøde      
Årsrapporten for 2022 er godkendt på fondens bestyrelsesmøde afholdt i Næstved den 11. maj 2023.

 

Resumé
Fondens udvikling i 2022 har medført et underskud efter skat på 2.625 tkr. imod et overskud på 575 tkr. i 2021. Egenkapitalen pr. 31. december 2022 udgør herefter 
30.108 tkr. imod 33.662 tkr. i 2021.

 

Formål
Fondens formål er at virke til gavn for almennyttige og almenvelgørende formål i bankTrelleborgs tidligere opland.

 

Årets resultat
Der er afholdt andre driftsomkostninger på 407 tkr., heraf udgør advokatomkostninger 44 tkr.
De finansielle indtægter udgør i alt 78 tkr., som består af renteindtægter af obligationer.
Der er i 2022 en negativ kursregulering på obl./inv.beviser på i alt 3.216 tkr., heraf udgør
investeringsbeviser en negativ kursregulering på 2.875 tkr. og obligationer udgør en negativ kurs-
regulering på 341 tkr. 
Endelig er der finansielle omkostninger på 3 tkr. vedrørende fondens bankmellemværende.
Fondens ordinære resultat før skat og årets resultat udgør et underskud på 2.625 tkr. mod et
overskud på 575 tkr. i 2021.

 

Resultatdisponering
Af årets negative resultat på 2.625 tkr. er der anvendt 1.915 tkr. overført fra uddelingsrammen 
jf. disponeringen samt anvendt 4.540 tkr. fra overført resultat.


Balance
Kursværdien af fondens værdipapirer udgør i alt 30.961 imod 36.466 tkr. ved udgangen af 2021.
Øvrige aktiver består af periodeafgrænsningsposter i form af tilgodehavende renter obligationer
på 32 tkr., et tilgodehavende på en solgt obligation på 500 tkr. samt en likvid beholdning på 21 tkr.
De samlede aktiver udgør i alt 31.709 tkr. imod 36.983 tkr. i 2021. 
Egenkapitalen - der består af en grundkapital og overført resultat - udgør pr. 31 december 2022 
30.108 tkr. imod 33.662 tkr. i 2021.  
Overført resultat er endvidere formindsket med 3.554 tkr. til 2.608 tkr. fra henlæggelse i henhold til resultatdisponeringen korrigeret for annullerede uddelinger bevilget i tidligere regnskabsår på tkr. 986.
Der er anden gæld på 1.601 tkr., heraf udgør skyldige uddelinger 1.571 tkr. 

 

 

Sammensætningen af bestyrelsen
Bestyrelsen består af 3 medlemmer, der for nuværende alle er mænd. Oplysninger om de enkelte bestyrelsesmedlemmer fremgår nedenfor :

 

Peter Ketelsen (formand):
* Advokat, partner, 59 år
* Indtrådt i bestyrelsen i 2021, udløb af valgperiode i 2025
* Øvrige ledelseshverv

    - Bestyrelsesformand i: RIDGID Scandinavia A/S.
    - Bestyrelsesmedlem i: Estée Lauder Cosmetics A/S, Olga og Esper Boels Fond,                   

    Ejendomsaktieselskabet    Boels Gård og KILROY Foundation.
    - Direktør i : KR 332 ApS.

* Anses for uafhængigt medlem af bestyrelsen

 

Niels Tørslev (næstformand):
* Cand. oecon., 73 år
* Indtrådt i bestyrelsen i 2009, genvalgt i 2021, udløb af valgperiode i 2023
* Ingen øvrige ledelseshverv
* Anses for afhængigt medlem af bestyrelsen

 

Johan Nicolai Flach de Neergaard:
* Godsejer, agraøkonom, 72 år
* Indtrådt i bestyrelsen i 2009, genvalgt i 2021, udløb af valgperiode i 2025
* Øvrige ledelseshverv:

   - Bestyrelsesmedlem i: Vemmetofte Kloster, Espefonden, Selsøe Fonden

   - Bestyrelsesmedlem i: Espefonden, Selsøe Fonden

* Anses for afhængigt medlem af bestyrelsen

 

Hændelser efter regnskabets afslutning
Der er ikke indtruffet væsentlige begivenheder, som vurderes at have indflydelse på

vurderingen af den aflagte årsrapport.


Redegørelse for god fondsledelse

Redegørelse for god Fondsledelse
Fonden følger i relevant omfang anbefalingerne for god fondsledelse, som er udarbejdet af Komiteen for God Fondsledelse. Den lovpligtige redegørelse om god fondsledelse jf. årsregnskabslovens § 77a er offentliggjort på fondens hjemmeside. For en gennemgang af fondens overholdelse af de enkelte anbefalinger henvises således til:

https://www.sydbank.dk/omsydbank/fonde/om-vores-fonde/trelleborg-fonden.


Redegørelse for fondens uddelingspolitik

Redegørelse for fondens uddelingspolitik og årets uddelinger
Fondens uddelingspolitik

Fondens uddelingspolitik er forankret i vedtægterne, senest opdateret 25. februar 2015. Fondens bestyrelse har på grundlag af vedtægterne fastlagt en uddelingspolitik, som kan opdeles i uddeling til følgende 4 kategorier:

 

1) Aktivering af unge – sportsligt, kulturelt eller uddannelsesmæssigt. Gerne aktiviteter baseret på fællesskaber.

2) Aktiviteter af kulturel karakter – både individuelle og fællesskabsbaserede – og både af udviklende og af præsterende karakter.
3) Videreudvikling af eksisterende fællesskaber og foreninger.
4) En pulje for wild-card uddelinger.


Fondens uddelinger besluttes på fondens bestyrelsesmøder. Der afholdes et årsmøde og sådanne yderligere møder, som formanden skønner fornødent.


På årsmødet fastsættes endvidere en uddelingsramme for det kommende år, hvor uddelinger for ovenstående 4 kategorier skal kunne indeholdes i.

 
Alle ansøgninger modtages og behandles af fondens sekretær, som sikrer, at disse er i overensstemmelse med fondens uddelingsformål. Ansøgninger i overensstemmelse hermed medtages og behandles på næstkommende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen beslutter derefter periodens uddelinger og sikrer i den forbindelse, at fondens midler anvendes forsvarligt og i overensstemmelse med vedtægterne.


For det kommende år forventes bestyrelsen på årsmødet at fastsætte en uddelingsramme på 2.500 tkr. Uddelingsrammen er indarbejdet under egenkapitalen i årsrapporten.

 

Årets uddelinger

Årets uddelinger på 1.915 tkr. fordeler sig således på de 4 hovedkategorier:

Uddelinger i tkr.                                                                                     2022
    
1. Aktivering af unge                                                                                  300    

2. Aktiviteter af kulturel karakter                                                            406    

3. Videreudvikling af eksisterende fællesskaber og foreninger    1.077    

4. En pulje for wild-card uddelinger                                                       132

I alt                                                                                                             1.915

 

Annullerede uddelinger bevilget tidligere regnskabsår udgør 986 tkr.         
 


Anvendt regnskabspraksis

Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for Regnskabsklasse B.

 

Generelt    
Årsrapporten for Trelleborg Fonden er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for klasse B-virksomheder med tilvalg af visse bestemmelser for klasse C.   
   
Anvendt regnskabspraksis er uændret i forhold til sidste år.   
   
Klassifikation og opstilling   
I overensstemmelse med årsregnskabslovens § 23 stk. 4 er opstillingen af posterne i resultatopgørelsen og balancen tilpasset fondens særlige karakter.   
   
Væsentlige regnskabsprincipper   
   
Andre driftsomkostninger   
Andre driftsomkostninger omfatter udgifter til administration mv.   
   
Kursregulering af aktier    
Kursregulering af aktier omfatter realiserede og urealiserede kursreguleringer af aktier i Sydbank,

obligationer og aktiebaserede investeringsbeviser.   
Henset til beløbenes størrelse er de præsenteret særskilt i resultatopgørelsen.   
   
Finansielle indtægter   
Finansielle indtægter omfatter renteindtægter, som indregnes i resultatopgørelsen med de beløb, der vedrører regnskabsåret.   
   
Finansielle omkostninger   
Finansielle omkostninger omfatter renteomkostninger, som indregnes i resultatopgørelsen med de beløb, der vedrører regnskabsåret.   
   
Skat   

Skat af årets resultat omfatter aktuel skat og udskudt skat. Aktuel skat er beregnet med udgangspunkt i årets resultat før skat, korrigeret for ikke skattepligtige indtægter og omkostninger. Betalt acontoskat modregnes i henholdsvis tilgodehavende og skyldig skat ved årets udgang og indregnes i balancen under henholdsvis ”Tilgodehavende selskabsskat” eller ”selskabsskat”.   
   
Porteføljeaktier følger lagerprincippet ved opgørelsen af den skattepligtige indkomst.   
   
Obligationer og investeringsbeviser   
Danske og udenlandske obligationer og investeringsbeviser optages til den officielle børskurs på balancedagen.    
      
Tilgodehavender   
Tilgodehavender måles til amortiseret kostpris. Der nedskrives til imødegåelse af tab efter en individuel vurdering af tilgodehavender.   
   
Gældsforpligtelser   
Gæld er målt til amortiseret kostpris svarende til nominel værdi.

Resultatopgørelse 1. jan. 2022 - 31. dec. 2022

Note 2022 2021
kr. kr.
Nettoomsætning 0 0
Eksterne omkostninger 1 -407.000 -393.000
Dagsværdiregulering af andre investeringsaktiver 2 -3.216.000 432.000
Bruttoresultat -3.623.000 39.000
Resultat af ordinær primær drift -3.623.000 39.000
Indtægter af andre kapitalandele, værdipapirer og tilgodehavender, der er anlægsaktiver 3 78.000 93.000
Andre finansielle indtægter 923.000 452.000
Øvrige finansielle omkostninger 4 -3.000 -9.000
Ordinært resultat før skat -2.625.000 575.000
Årets resultat -2.625.000 575.000
Forslag til resultatdisponering
Foreslået udbytte indregnet under egenkapitalen 1.915.000 2.302.000
Overført resultat -4.540.000 -1.727.000
I alt -2.625.000 575.000

Balance 31. december 2022

Aktiver

Note 2022 2021
kr. kr.
Andre værdipapirer og kapitalandele 30.961.000 36.466.000
Finansielle aktiver i alt 5 30.961.000 36.466.000
Langfristede aktiver i alt 30.961.000 36.466.000
Tilgodehavende skat 195.000 90.000
Andre tilgodehavender 500.000 0
Periodeafgrænsningsposter 32.000 25.000
Tilgodehavender i alt 727.000 115.000
Likvide beholdninger 21.000 402.000
Kortfristede aktiver i alt 748.000 517.000
Aktiver i alt 31.709.000 36.983.000

Balance 31. december 2022

Passiver

Note 2022 2021
kr. kr.
Registreret kapital mv. 6 25.000.000 25.000.000
Overført resultat 2.608.000 6.162.000
Uddelinger 2.500.000 2.500.000
Egenkapital i alt 30.108.000 33.662.000
Anden gæld, herunder skyldige skatter og skyldige bidrag til social sikring 1.601.000 3.321.000
Kortfristede forpligtelser i alt 7 1.601.000 3.321.000
Forpligtelser i alt 1.601.000 3.321.000
Passiver i alt 31.709.000 36.983.000

Noter

1. Eksterne omkostninger

Andre driftsomkostninger 2022 2021
  kr. kr.
Sags- og advokatomkostninger -44.000 -24.000

Bestyrelseshonorar

-210.000 -210.000
Administrationsomkostninger -106.000 -106.000
Revision, lovpligtig -41.000 -32.000
Øvrige omkostninger -6.000 -21.000
I alt andre driftsomkostninger -407.000 -393.000

2. Dagsværdiregulering af andre investeringsaktiver

 

Kursregulering af værdipapirer

  2022 2021
  kr. kr.
Realiseret kursregulering -76.000 -78.000
Urealiseret kursregulering -3.140.000 510.000
I alt kursregulering af værdipapirer -3.216.000 -432.000

3. Indtægter af andre kapitalandele, værdipapirer og tilgodehavender, der er anlægsaktiver

Finansielle indtægter 2022 2021
  kr. kr.
Rente af obligationer 78.000 93.000
I alt finansielle indtægter 78.000 93.000

4. Øvrige finansielle omkostninger

Finansielle omkostninger 2022 2021
  kr. kr.
Renteomkostninger til kreditinstitutter -3.000 -9.000
I alt finansielle omkostninger -3.000 -9.000

5. Finansielle aktiver i alt


 

 


Dagsværdi

ultimo 2022

Ændring af dagsværdi i resultatopg.

  kr. kr.
Børsnoterede obligationer 6.504.000 341.000
Investeringsbeviser, obligationsbaseret 24.457.000 2.875.000
I alt 30.961.000 3.216.000
   

 

 

 

6. Registreret kapital mv.

  Grundkapital Overført
resultat
Uddelings
ramme

I alt

 

  kr. kr. kr. kr.
Saldo primo 25.000.000 6.162.000 2.500.000  33.662.000
Årets faktiske uddelinger - - -1.915.000 -1.915.000
Årets annulerede uddelinger - 986.000 - 986.000
Overført, se resultatdisponering - -4.540.000 1.915.000 2.625.000
Saldu ultimo 25.000.000 2.608.000 2.500.000 30.108.000

7. Kortfristede forpligtelser i alt

 

  2022 2021
  kr. kr.
Skyldig revisionshonorar 30.000 30.000
Skyldig administrationshonorar 0 106.000
Skyldig A-skat og AM-bidrag 0 102.000
Periodiserede renter 0 0
Skyldige uddelinger 1.571.000 3.083.000
  1.601.000 3.321.000

8. Oplysning om eventualforpligtelser

Der er ingen eventualforpligtelser.  

9. Oplysning om pantsætninger og sikkerhedsstillelser

 Der er ingen pantsætninger og sikkerhedsstillelser.

10. Information om vederlag til ledelsesorganer og særlige incitamentsprogrammer

Vederlag til fondens bestyrelse og administrator udgør : 2022 2021
  kr. kr.
Jørgen Boe, tidl. formand 0 30.000
Peter Kettelsen, formand 90.000 60.000
Niels Tørslev, næstformand 60.000 60.000
Johan Nicolaj Flach de Neergaard 60.000 60.000
Vederlag til fondens bestyrelse i alt 210.000 210.000
Honorar til advokatfirmaet Kromann Reumert 44.000 24.000
Administrator, Sydbank 106.000 106.000
Vederlag til fondens bestyrelse og administrator udgør i alt 360.000 340.000

11. Information om transaktioner med nærtstående parter ikke foretaget på markedsvilkår

Fondens nærtstående parter omfatter bestyrelsen jf. side 1 og fondens administrator Sydbank.

Fonden har specificeret vederlaget til bestyrelsen og administrator i note 10. 

12. Oplysning om betydningsfulde hændelser, indtruffet efter regnskabsårets afslutning

Der er ikke indtruffet væsentlige begivenheder, som vurderes at have indflydelse på

vurderingen af den aflagte årsrapport.

13. Information om gennemsnitligt antal ansatte

2022
Gennemsnitligt antal ansatte 0
false false false true Erhvervsstyrelsen Regnskab Basis 31/12/2021 01/01/2021 Revisionspåtegning false false false false Anders Løbner Peberlyk 4 6200 Aabenraa 304886522022-01-012022-12-31 304886522022-01-012022-12-311 304886522022-01-012022-12-310 304886522022-01-012022-12-311 304886522022-01-012022-12-312 304886522022-01-012022-12-312 304886522021-01-012021-12-31 304886522022-12-31 304886522021-12-31 iso4217:DKK