HØFFNER REVISION A/S OFFENTLIGT GODKENDTE REVISORER

CVR-nr.: 76637415

Vesterbro 9B 1

5000 Odense C


Årsrapport

1. juli 2022 - 30. juni 2023

Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den
22/09/2023
Kristian Stevnhoved
Dirigent

Virksomhedsoplysninger

VirksomhedenHØFFNER REVISION A/S OFFENTLIGT GODKENDTE REVISORER
Vesterbro 9B 1
5000 Odense C
e-mailadresse:mail@hoeffnerrevision.dk
CVR-nr.:76637415
Regnskabsår:01/07/2022 - 30/06/2023
RevisorREVISION ROSENDAL
Næsbyvej 78
5270 Odense N
DK Danmark
CVR-nr.: 30427483
P-enhed:1013285906

Ledelsespåtegning

Ledelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsperioden 01. juli 2022 - 30. juni 2023 for HØFFNER REVISION A/S OFFENTLIGT GODKENDTE REVISORER.

Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Det er ledelsens opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver og finansielle stilling samt af resultatet.

Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse.



Odense, den 22/09/2023

Direktion
Johan Helge Høffner



Bestyrelse
Kristian Stevnhoved
Johan Helge Høffner
Anders Korsgaard



Fravalg af revision for det kommende regnskabsår

Generalforsamlingen har besluttet, at årsregnskabet for det kommende regnskabsår ikke skal revideres.

Den uafhængige revisors erklæring om udvidet gennemgang

Til kapitalejerne i HØFFNER REVISION A/S OFFENTLIGT GODKENDTE REVISORER

Konklusion

Vi har udført udvidet gennemgang af årsregnskabet for HØFFNER REVISION A/S OFFENTLIGT GODKENDTE REVISORER for regnskabsåret 1. juli 2022 - 30. juni 2023, der omfatter resultatopgørelse, balancen og noter, herunder anvendt regnskabspraksis. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30. juni 2023 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. juli 2022 - 30. juni 2023 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Grundlag for konklusion

Vi har udført vores udvidede gennemgang i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens erklæringsstandard for små virksomheder og FSR – danske revisorers standard om udvidet gennemgang af årsregnskaber, der udarbejdes efter årsregnskabsloven. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i afsnittet ”Revisors ansvar for den udvidede gennemgang af årsregnskabet”. Vi er uafhængige af selskabet i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede bevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.

Ledelsens ansvar for regnskabet

Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser for nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl. Ved udarbejdelsen af årsregnskabet er ledelsen ansvarlig for at vurdere selskabets evne til at fortsætte driften; at oplyse om forhold vedrørende fortsat drift, hvor dette er relevant; samt at udarbejde årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift, medmindre ledelsen enten har til hensigt at likvidere selskabet, indstille driften eller ikke har andet realistisk alternativ end at gøre dette.

Revisors ansvar

Vores ansvar er at udtrykke en konklusion om årsregnskabet. Dette kræver, at vi planlægger og udfører handlinger med henblik på at opnå begrænset sikkerhed for vores konklusion om årsregnskabet og derudover udfører specifikt krævede supplerende handlinger med henblik på at opnå yderligere sikkerhed for vores konklusion. En udvidet gennemgang omfatter handlinger, der primært består af forespørgsler til ledelsen og, hvor det er hensigtsmæssigt, andre i virksomheden, analytiske handlinger og de specifikt krævede supplerende handlinger samt vurdering af det opnåede bevis. Omfanget af handlinger, der udføres ved en udvidet gennemgang, er mindre end ved en revision, og vi udtrykker derfor ingen revisionskonklusion om årsregnskabet.

Udtalelse om ledelsesberetningen

Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen.

Vores konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form forkonklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen.

I tilknytning til vores udvidede gennemgang af årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen ogi den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabet eller voresviden opnået ved den udvidede gennemgang eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation.

Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven.

Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen



Odense, den 22/09/2023



REVISION ROSENDAL
CVR-nr.: 30427483
Preben Rosendal, mne7646
Registreret revisor

Ledelsesberetning

Virksomhedens væsentligste aktiviteter

Selskabets væsentligste aktivitet er at udføre arbejde som revisionsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder.

Usikkerhed ved indregning eller måling

Ingen.

Usædvanlige forhold

Ingen.

Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold

Årets resultat anses for tilfredsstillende.

Begivenheder efter regnskabets afslutning

Der er efter regnskabsårets afslutning ikke indtruffet begivenheder, som væsentligt vil kunne påvirke selskabets finansielle stilling.


Anvendt regnskabspraksis

Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for Regnskabsklasse B.

Årsrapporten er aflagt efter samme regnskabspraksis som sidste år og aflægges i danske kroner.

 

GENERELT OM INDREGNING OG MÅLING

I resultatopgørelsen indregnes indtægter i takt med, at de indtjenes, herunder indregnes værdireguleringer af finansielle aktiver og forpligtelser. I resultatopgørelsen indregnes ligeledes alle omkostninger, herunder afskrivninger og nedskrivninger.

Aktiver indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde selskabet, og aktivets

værdi kan måles pålideligt.

Forpligtelser indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå selskabet, og forpligtelsens værdi kan måles pålideligt.

Ved første indregning måles aktiver og forpligtelser til kostpris. Efterfølgende måles aktiver og forpligtelser som beskrevet for hver enkelt regnskabspost nedenfor.

Ved indregning og måling tages hensyn til forudsigelige tab og risici, der fremkommer inden årsrapporten aflægges, og som be- eller afkræfter forhold, der eksisterede på balancedagen.
 

Resultatopgørelse

GENERELT

Med henvisning til årsregnskabslovens § 32 er visse indtægter og omkostninger sammendraget i regnskabsposten bruttofortjeneste/bruttotab i den eksterne årsrapport.

 

BRUTTOFORTJENESTE/-TAB

Bruttofortjeneste/-tab indeholder nettoomsætning og andre eksterne omkostninger.

 

NETTOOMSÆTNING

Nettoomsætningen indregnes i resultatopgørelsen, såfremt levering og risikoovergang til køber har fundet sted inden årets udgang, og såfremt indtægten kan opgøres pålideligt og forventes modtaget. Nettoomsætningen indregnes eksklusive moms og afgifter og med fradrag af rabatter i forbindelse med salget.

 

ANDRE EKSTERNE OMKOSTNINGER

Andre eksterne omkostninger omfatter omkostninger til distribution, salg, reklame, administration, lokaler, tab på debitorer og operationelle leasingomkostninger m.v.

 

PERSONALEOMKOSTNINGER

Personaleomkostninger omfatter løn og gager såvel som omkostninger til social sikring, pensioner o.l. for virksomhedens medarbejdere.

 

RESULTAT AF KAPITALANDELE

I resultatopgørelsen indregnes den forholdsmæssige andel af kapitalinteressers resultater efter skat (indre værdis metode).

 

FINANSIELLE POSTER

Finansielle indtægter og omkostninger indregnes i resultatopgørelsen med de beløb, der vedrører regnskabsåret. Finansielle poster omfatter renteindtægter og -omkostninger, realiserede og urealiserede kursgevinster og -tab vedrørende værdipapirer, gæld og transaktioner i fremmed valuta.

 

SKAT AF ÅRETS RESULTAT

Årets skat, som består af aktuel skat og forskydning i udskudt skat, indregnes i resultatopgørelsen med den del, der kan henføres til årets resultat, og direkte på egenkapitalen med den del, der kan henføres til posteringer direkte på egenkapitalen.

 

Balance

MATERIELLE ANLÆGSAKTIVER

Andre anlæg, driftsmateriel, inventar og indretning af lejede lokaler måles til kostpris med fradrag af akkumulerede afskrivninger.

Afskrivningsgrundlaget er kostpris med fradrag af forventet restværdi efter afsluttet brugstid.

Kostprisen omfatter anskaffelsesprisen samt omkostninger direkte tilknyttet anskaffelsen indtil det tidspunkt, hvor aktivet er klar til at blive taget i brug.

Der foretages lineære afskrivninger baseret på følgende vurdering af aktivernes forventede brugstider.

 

Indretning af lejede lokaler                                10 år, restværdi kr. 0
Andre anlæg, driftsmateriel og inventar 3 - 10 år, restværdi kr. 200.800

 

Aktiver med en kostpris på under kr. 32.000 pr. enhed indregnes som omkostninger i resultatopgørelsen i anskaffelsesåret.

Fortjeneste eller tab ved afhændelse af materielle anlægsaktiver opgøres som forskellen mellem salgspris med fradrag af salgsomkostninger og den regnskabsmæssige værdi på salgstidspunktet. Fortjeneste eller tab indregnes i resultatopgørelsen som andre driftsindtægter eller -omkostninger.

 

FINANSIELLE ANLÆGSAKTIVER

Kapitalinteresser måles til den indre værdi i disse (indre værdis metode).

 

TILGODEHAVENDER

Tilgodehavender måles til amortisereret kostpris, der sædvanligvis svarer til nominel værdi. Værdien reduceres med nedskrivning til imødegåelse af forventede tab.

 

PERIODEAFGRÆNSNINGSPOSTER

Periodeafgrænsningsposter indregnet under aktiver omfatter afholdte omkostninger vedrørende efterfølgende regnskabsår.

 

UDBYTTE

Udbytte, som forventes udbetalt for året, vises som en særskilt post under egenkapitalen. Foreslået udbytte indregnes som en forpligtelse på tidspunktet for vedtagelse på generalforsamlingen.

 

SKYLDIG SKAT OG UDSKUDT SKAT

Aktuelle skatteforpligtelser og tilgodehavende aktuel skat indregnes i balancen som beregnet skat af årets skattepligtige indkomst reguleret for skat af tidligere års skattepligtige indkomster samt for betalte acontoskatter.

Udskudt skat måles efter den balanceorienterede gældsmetode af midlertidige forskelle mellem regnskabsmæssige og skattemæssige værdier af aktiver og forpligtelser. I de tilfælde, f.eks. vedrørende aktiver, hvor opgørelse af skatteværdien kan foretages efter alternative beskatningsregler, måles udskudt skat på grundlag af den planlagte anvendelse af aktivet henholdsvis afvikling af forpligtelsen.

Udskudte skatteaktiver, herunder skatteværdien af fremførselsberettiget skattemæssigt underskud, måles til den værdi, hvortil aktivet forventes at kunne realiseres, enten ved udligning i skat af fremtidig indtjening eller ved modregning i udskudte skatteforpligtelser inden for samme juridiske skatteenhed. Eventuelle udskudte nettoskatteaktiver måles til nettorealisationsværdi.

Udskudt skat måles på grundlag af de skatteregler, der med balancedagens lovgivning vil være gældende, når den udskudte skat forventes udløst som aktuel skat. Ændring i udskudt skat som følge af ændringer i skattesatser indregnes i resultatopgørelsen. For indeværende år er anvendt en skattesats på 22%.

 

GÆLDSFORPLIGTELSER

Gældsforpligelser måles til amortiseret kostpris, der sædvanligvis svarer til nominel værdi.

Resultatopgørelse 1. jul. 2022 - 30. jun. 2023

Note 2022/23 2021/22
kr. kr.
Bruttofortjeneste/Bruttotab 2.173.120 2.481.976
Personaleomkostninger 1 -1.375.751 -1.919.213
Af- og nedskrivninger af materielle og immaterielle anlægsaktiver -32.482 -36.147
Resultat af ordinær primær drift 764.887 526.616
     Indtægter af kapitalinteresser -919 0
Andre finansielle indtægter 13.002 1.730
Øvrige finansielle omkostninger -879 -4.157
Ordinært resultat før skat 776.091 524.189
Skat af årets resultat -175.485 -120.893
Årets resultat 600.606 403.296
Forslag til resultatdisponering
Foreslået udbytte indregnet under egenkapitalen 600.606 403.296
I alt 600.606 403.296

Balance 30. juni 2023

Aktiver

Note 2022/23 2021/22
kr. kr.
Andre anlæg, driftsmateriel og inventar 270.798 290.585
Indretning af lejede lokaler 46.547 59.242
Materielle anlægsaktiver i alt 317.345 349.827
Kapitalinteresser 9.081 10.000
Finansielle anlægsaktiver i alt 9.081 10.000
Anlægsaktiver i alt 326.426 359.827
Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 947.549 510.865
Tilgodehavender hos tilknyttede virksomheder 51.499 151.777
Udskudte skatteaktiver 36.174 31.571
Periodeafgrænsningsposter 43.056 51.625
Tilgodehavender i alt 1.078.278 745.838
Likvide beholdninger 440.944 457.490
Omsætningsaktiver i alt 1.519.222 1.203.328
Aktiver i alt 1.845.648 1.563.155

Balance 30. juni 2023

Passiver

Note 2022/23 2021/22
kr. kr.
Registreret kapital mv. 400.000 400.000
Forslag til udbytte 600.606 403.296
Egenkapital i alt 1.000.606 803.296
Leverandører af varer og tjenesteydelser 21.648 9.572
Skyldig selskabsskat 180.088 119.703
Anden gæld, herunder skyldige skatter og skyldige bidrag til social sikring 642.260 608.472
Gæld til selskabsdeltagere og ledelse 1.046 22.112
Kortfristede gældsforpligtelser i alt 845.042 759.859
Gældsforpligtelser i alt 845.042 759.859
Passiver i alt 1.845.648 1.563.155

Noter

1. Personaleomkostninger

  2022/23 2021/22
  kr. kr.
Løn og gager 930.920 995.688
Pensionsbidrag 416.035 881.898
Andre omkostninger til social sikring 28.796 41.627
  1.375.751 1.919.213

 

2. Oplysning om eventualforpligtelser

Samlede eventualforpligtelser andrager tkr. 204.

 

Sambeskatning

Selskabet har været sambeskattet med tilknyttede virksomheder i året, og hæfter for disse andre virksomheders selskabsskat. Eventuelle senere korrektioner af den skattepligtige sambeskatningsindkomst eller kildeskatter vil kunne medføre, at selskabets hæftelse udgør et større beløb.

 

Den samlede sambeskatningsforpligtelse fremgår af regnskabet Johan Høffner Holding ApS, cvr.nr. 27628109. Fra den samlede sambeskatningsforpligtelse skal trækkes selskabet egen skat, som udgør tkr. 180.

 

3. Information om gennemsnitligt antal ansatte

2022/23
Gennemsnitligt antal ansatte 2
false false false true Erhvervsstyrelsen Regnskab Basis 30/06/2022 01/07/2021 Erklæring om udvidet gennemgang false false false false Johan Høffner Vesterbro 9 5000 766374152022-07-012023-06-30 766374152022-07-012023-06-301 766374152022-07-012023-06-300 766374152022-07-012023-06-300 766374152022-07-012023-06-301 766374152022-07-012023-06-302 766374152022-07-012023-06-302 766374152021-07-012022-06-30 766374152023-06-30 766374152022-06-30 iso4217:DKK