KVIK AALBORG A/S

CVR-nr.: 29827265

Stenbukken 16

9200 Aalborg SV


Årsrapport

1. januar 2022 - 31. december 2022

Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den
10/03/2023
Niels-Jørgen Bisgaard
Dirigent

Virksomhedsoplysninger

VirksomhedenKVIK AALBORG A/S
Stenbukken 16
9200 Aalborg SV
CVR-nr.:29827265
Regnskabsår:01/01/2022 - 31/12/2022
Revisor3H Revision, Statsautoriseret revisor
Gøteborgvej 6
9200 Aalborg SV
DK Danmark
CVR-nr.: 98088857
P-enhed:1002871507

Ledelsespåtegning

Ledelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsperioden 01. januar 2022 - 31. december 2022 for KVIK AALBORG A/S.

Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Det er ledelsens opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver og finansielle stilling samt af resultatet.

 

Ledelsesberetningen indeholder efter vores opfattelse en retvisende redegørelse for de forhold, beretningen omhandler.


Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse.



Ledelsen anser betingelserne for at udelade revision for opfyldt.

Aalborg SV, den 09/02/2023

Direktion
Niels-Jørgen Bisgaard-Lund



Bestyrelse
Diana Bisgaard-Lund
Ulrik Skarsholt Falkenstrøm
Niels-Jørgen Bisgaard-Lund

Den uafhængige revisors erklæring om udvidet gennemgang

Til kapitalejerne i KVIK AALBORG A/S

Konklusion

Vi har udført udvidet gennemgang af årsregnskabet for KVIK AALBORG A/S for regnskabsåret 1. januar 2022 - 31. december 2022, der omfatter resultatopgørelse, balancen og noter, herunder anvendt regnskabspraksis. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2022 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. januar 2022 - 31. december 2022 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Grundlag for konklusion

Vi har udført vores udvidede gennemgang i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens erklæringsstandard for små virksomheder og FSR – danske revisorers standard om udvidet gennemgang af årsregnskaber, der udarbejdes efter årsregnskabsloven. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i afsnittet ”Revisors ansvar for den udvidede gennemgang af årsregnskabet”. Vi er uafhængige af selskabet i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede bevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.

Ledelsens ansvar for regnskabet

Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser for nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl. Ved udarbejdelsen af årsregnskabet er ledelsen ansvarlig for at vurdere selskabets evne til at fortsætte driften; at oplyse om forhold vedrørende fortsat drift, hvor dette er relevant; samt at udarbejde årsregnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift, medmindre ledelsen enten har til hensigt at likvidere selskabet, indstille driften eller ikke har andet realistisk alternativ end at gøre dette.

Revisors ansvar

Vores ansvar er at udtrykke en konklusion om årsregnskabet. Dette kræver, at vi planlægger og udfører handlinger med henblik på at opnå begrænset sikkerhed for vores konklusion om årsregnskabet og derudover udfører specifikt krævede supplerende handlinger med henblik på at opnå yderligere sikkerhed for vores konklusion. En udvidet gennemgang omfatter handlinger, der primært består af forespørgsler til ledelsen og, hvor det er hensigtsmæssigt, andre i virksomheden, analytiske handlinger og de specifikt krævede supplerende handlinger samt vurdering af det opnåede bevis. Omfanget af handlinger, der udføres ved en udvidet gennemgang, er mindre end ved en revision, og vi udtrykker derfor ingen revisionskonklusion om årsregnskabet.


Aalborg SV, den 09/02/2023



3H Revision, Statsautoriseret revisor
CVR-nr.: 98088857
Hans Henrik Hansen, mne6428
Statsautoriseret revisor

Ledelsesberetning

Selskabets væsentligste aktiviteter

Selskabets væsentligste aktiviteter består i at drive virksomhed med køb og salg af inventar til køkkener, badeværelser, garderober og tilsvarende udstyr samt aktiviteter i tilknytning hertil.

 

Væsentlige ændringer i aktiviteter og økonomiske forhold
Selskabets indtjening i 2022 har ikke levet op til forventningerne og resultatet betragtes som værende meget  utilfredsstillende.

 

Det er vores forventning at der er tale om en forbigående nedgang i indtjeningen og at vi i det kommende regnskabsår vil komme tilbage til et positivt resultat.

 

Usædvanlige forhold

Der er ikke indtruffet usædvanlige forhold i regnskabsåret.

 

Betydningsfulde hændelser efter regnskabsårets afslutning
Der er efter regnskabsårets afslutning ikke indtruffet begivenheder som væsentligt vil kunne påvirke selskabet finansielle stilling.
 

Den forventede udvikling
Den meget negative udvikling fra 2022 forventes at kunne vendes til en mere positiv udvikling i det kommende regnskabsår.

 

Væsentlig usikkerhed ved indregning og måling
Der har ikke været konstateret usikkerhed ved indregning og måling af indtægter og udgifter i regnskabsåret.


Anvendt regnskabspraksis

Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for Regnskabsklasse B.

Regnskabsklasse Årsrapporten for KVIK - Aalborg A/S for 2022 er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for virksomheder i regnskabsklasse B.

 

Den anvendte regnskabspraksis er uændret i forhold til tidligere år.

 

Den anvendte regnskabspraksis er i hovedtræk følgende:

 

Generelt om indregning og måling.
I resultatopgørelsen indregnes indtægter i takt med, at de indtjenes, herunder indregnes værdireguleringer af finansielle aktiver og forpligtelser. I resultatopgørelsen indregnes ligeledes alle omkostninger, herunder afskrivninger og nedskrivninger.

 

Aktiver indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde selskabet, og aktivernes værdi kan måles pålideligt.

 

Forpligtelser indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå selskabet, og forpligtelsernes værdi kan måles pålideligt.

 

Ved første indregning måles aktiver og forpligtelser til kostpris. Efterfølgende måles aktiver og forpligtelser som beskrevet for hver enkelt regnskabspost nedenfor. 

 

Visse finansielle aktiver og forpligtelser måles til amortiseret kostpris, hvorved der indregnes en konstant effektiv rente over løbetiden. Amortiseret kostpris opgøres som oprindelig kostpris med fradrag af eventuelle afdrag samt tillæg/fradrag af den akkumulerede amortisering af forskellen mellem kostpris og nominelt beløb.

 

Ved indregning og måling tages der hensyn til forudsigelige tab og risici, der forekommer inden årsrapporten aflægges, og som be- eller afkræfter forhold, der eksisterer på balancedagen.


RESULTATOPGØRELSEN
Resultatopgørelsen er artsopdelt.
 

Handelsvirksomhed

Med henvisning til årsregnskabslovens § 32 er visse indtægter og omkostninger sammendraget i regnskabsposten bruttofortjeneste.

 

Bruttofortjenesten er en sammendragning af nettoomsætningen, andre driftsindtægter, vareforbrug samt andre eksterne omkostninger.

 

Nettoomsætningen ved salg af handelsvarer og færdigvarer indregnes i resultatopgørelsen, såfremt levering og risikoovergang til køber har fundet sted inden årets udgang. 

 

Omkostninger til råvarer og hjælpematerialer indeholder det forbrug af råvarer og hjælpematerialer, der er anvendt for at opnå årets nettoomsætning.

 

Andre eksterne omkostninger omfatter omkostninger til distribution, salg, reklame, administration, lokaler, leasingaftaler, nedskrivning af tilgodehavender mv.

 

Personaleomkostninger
Personaleomkostninger omfatter løn og gager, inkl. feriepenge og pensioner, samt andre omkostninger til social sikring m.v. af selskabets medarbejdere. I personaleomkostninger er fratrukket modtagne godtgørelser fra offentlige myndigheder.

 

Finansielle indtægter
Renteindtægter, rentegodtgørelse under acontoskatteordningen samt indvundne kontantrabatter

 

Finansielle omkostninger
Renteomkostninger, rentetillæg under acontoskatteordningen samt nedskrivning af tilgodehavender og andre finansielle aktiver.

 

Skat af årets resultat
Skat af årets resultat omfatter årets skat og årets forskydning i udskudt skat. Aktuel skat beregnes med udgangspunkt i årets resultat før skat, korrigeret for ikke-skattepligtige indtægter og omkostninger. Ved beregningen er anvendt en skatteprocent på 22.
 

BALANCEN

 

Materielle anlægsaktiver
Andre anlæg, driftsmateriel og inventar måles til kostpris med fradrag af akkumulerede af- og nedskrivninger. 

 

Afskrivningsgrundlaget er kostpris med fradrag af forventet restværdi efter afsluttet brugstid.

 

Kostprisen omfatter anskaffelsesprisen og omkostninger direkte tilknyttet anskaffelsen indtil det tidspunkt, hvor aktivet er klar til brug. 

 

Der foretages lineære afskrivninger over den forventede brugstid, baseret på følgende vurdering af aktivernes forventede brugstider:

 

Andre anlæg, driftsmateriel og inventar    3-10 år

 

Afskrivningerne indregnes i resultatopgørelsen under posten ”Af- og nedskrivninger af anlægsaktiver”.

 

Fortjeneste eller tab ved afhændelse af materielle anlægsaktiver opgøres som forskellen mellem salgspris med fradrag af salgsomkostninger og den regnskabsmæssige værdi på salgstidspunktet. Fortjeneste og tab ved salg indregnes i resultatopgørelsen under posten ”Andre driftsindtægter ellerAndre driftsudgifter”.

 

Varebeholdninger
Varebeholdninger måles til kostpris. Hvis kostprisen overstiger nettorealisationsværdien, nedskrives til denne lavere værdi. 

 

Tilgodehavender
Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser måles til amortiseret kostpris. Det svarer i al væsentlighed til nominel værdi reduceret med nedskrivning til imødegåelse af forventede tab.

 

Tilgodehavender hos moderselskabet

Måles til pålydende værdi.

 

Likvide beholdninger

Likvide beholdninger indregnes til pari værdi på balancedagen.

 

Udbytte
Foreslået udbytte indregnes som en forpligtelse på tidspunktet for vedtagelse på den ordinære generalforsamling (deklareringstidspunktet). Udbytte, som forventes udbetalt for året, vises som en særskilt post under egenkapitalen.
 

Hensatte forpligtelser
Udskudt skat på aktiver og forpligtelser indregnes som en hensat forpligtelse. Udskudt skat måles til nettorealisationsværdi og beregnes som 22 pct. af alle midlertidige forskelle mellem regnskabsmæssige og skattemæssige værdier. Der indregnes dog ikke udskudt skat af midlertidige forskelle på aktiver, hvorpå der ikke er skattemæssig afskrivningsret, f.eks. kontorbygninger. Udskudt skat måles på grundlag af den planlagte anvendelse af aktivet henholdsvis afvikling af forpligtelsen i de tilfælde, hvor opgørelsen af skatteværdien kan foretages efter alternative beskatningsregler.

 

Selskabsskat og udskudt skat
Aktuelle skatteforpligtelser og tilgodehavende aktuel skat indregnes i balancen som beregnet skat af årets skattepligtige indkomst, reguleret for skat af tidligere års skattepligtige indkomster samt for betalte acontoskatter.

 

Udskudt skat måles efter den balanceorienterede gældsmetode af alle midlertidige forskelle mellem regnskabsmæssig og skattemæssig værdi af aktiver og forpligtelser.

 

Udskudt skat måles på grundlag af de skatteregler og skattesatser, der med balancedagens lovgivning vil være gældende, når den udskudte skat forventes udløst som aktuel skat. 

 

Gældsforpligtelser
Gæld måles som udgangspunkt til amortiseret kostpris. Hvor der hverken er kurstab eller kursgevinst, svarer amortiseret kostpris i al væsentlighed til nominel restgæld.

Selskabsskat, periodeafgrænsningsposter og øvrige ikke-finansielle forpligtelser måles til nettorealisationsværdi.

 

Resultatopgørelse 1. jan. 2022 - 31. dec. 2022

Note 2022 2021
kr. kr.
Bruttofortjeneste/Bruttotab 3.173.747 5.092.054
     Lønninger -3.183.814 -3.726.513
     Pensioner -409.290 -443.853
     Andre omkostninger til social sikring -150.640 -76.014
Af- og nedskrivninger af materielle og immaterielle anlægsaktiver -86.095 -44.457
Nedskrivning af omsætningsaktiver, bortset fra finansielle omsætningsaktiver 3.044 -64.670
Resultat af ordinær primær drift -653.048 736.547
     Andre finansielle omkostninger -97.253 -64.137
Ordinært resultat før skat -750.301 672.410
Skat af årets resultat 164.561 -150.178
Årets resultat -585.740 522.232
Forslag til resultatdisponering
Foreslået udbytte indregnet under egenkapitalen 500.000
Overført resultat -585.740 22.232
I alt -585.740 522.232

Balance 31. december 2022

Aktiver

Note 2022 2021
kr. kr.
Andre anlæg, driftsmateriel og inventar 344.370 352.346
Indretning af lejede lokaler 144.117 169.504
Materielle anlægsaktiver i alt 488.487 521.850
Anlægsaktiver i alt 488.487 521.850
Råvarer og hjælpematerialer 1.248.407 1.547.708
Fremstillede varer og handelsvarer 884.513 756.143
Varebeholdninger i alt 2.132.920 2.303.851
Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 1.435.600 2.340.043
Tilgodehavender hos tilknyttede virksomheder 0
Tilgodehavender hos associerede virksomheder 65.122
Udskudte skatteaktiver 109.042
Periodeafgrænsningsposter 25.020 20.562
Tilgodehavender i alt 1.634.784 2.360.605
Likvide beholdninger 2.114 3.958
Omsætningsaktiver i alt 3.769.818 4.668.414
Aktiver i alt 4.258.305 5.190.264

Balance 31. december 2022

Passiver

Note 2022 2021
kr. kr.
Registreret kapital mv. 550.000 550.000
Overført resultat -178.333 407.407
Forslag til udbytte 0 500.000
Egenkapital i alt 371.667 1.457.407
Hensættelse til udskudt skat 0 55.519
Hensatte forpligtelser i alt 0 55.519
Gæld til tilknyttede virksomheder 0 127.380
Langfristede gældsforpligtelser i alt 0 127.380
Gæld til banker 1.959.106 1.555.241
Leverandører af varer og tjenesteydelser 812.757 392.731
Skyldig selskabsskat 0 96.218
Anden gæld, herunder skyldige skatter og skyldige bidrag til social sikring 1.114.775 1.505.768
Kortfristede gældsforpligtelser i alt 3.886.638 3.549.958
Gældsforpligtelser i alt 3.886.638 3.677.338
Passiver i alt 4.258.305 5.190.264

Noter

1. Oplysning om sikkerhedsstillelser og aktiver pantsat som sikkerhed

Til sikkerhed for mellemværende med pengeinstitut m.v. er der deponeret
skadesløsbrev kr. 2.500.000 med pant i Lagre af råvarer, halvfabrikata og færdigvarer
Simple fordringer hidrørende fra salg af varer og tjenesteydelser
Driftsinventar og driftsmateriel
Goodwill, domænenavne og rettigheder i henhold til patentloven, varemærkeloven, desígnloven, brugsmodelloven, mønsterloven, ophavsretsloven og lov om beskyttelse af halvlederprodukters udformning (topografi)

2. Information om gennemsnitligt antal ansatte

2022
Gennemsnitligt antal ansatte 9
false false false true Erhvervsstyrelsen Regnskab Basis 31/12/2021 01/01/2021 Erklæring om udvidet gennemgang false false false false Hans Henrik Hansen Gøteborgvej 6 9200 Aalborg SV 298272652022-01-012022-12-31 298272652022-01-012022-12-311 298272652022-01-012022-12-310 298272652022-01-012022-12-310 298272652022-01-012022-12-311 298272652022-01-012022-12-312 298272652022-01-012022-12-312 298272652021-01-012021-12-31 298272652022-12-31 298272652021-12-31 iso4217:DKK